Projecten
Info
Berichten
Inspire
Ubbels + Langerak
top
face tweet pin blog
Anne Ubbels en Lennert Langerak, werkzaam op het gebied van project- procesmanagement en organisatieontwikkeling voor ruimte, water en mobiliteit, startten gezamenlijk hun bedrijf Ubbels + Langerak. Een eigen visuele identiteit was gewenst om zichzelf zichtbaar te kunnen maken in hun omgeving.

Tijdens een prettige kennismaking met Anne en Lennert vormden wij een goed beeld van dit duo. Hiermee hebben we een concept en visuele identiteit kunnen ontwerpen dat bij deze personen past, dat laat zien wie zij zijn en wat ze doen.

Anne en Lennert brengen het fysieke domein tot leven. En dit resulteerde in een professionele en zakelijke visuele identiteit met een speels karakter. Gevisualiseerd door het ontwerpen van onder andere een iconenset en een extra stevig visitekaartje bedrukt met uv-lak.

De visuele identiteit biedt veel mogelijkheden in het ontwerpen van nieuwe huisstijldragers. Met de iconen uit de iconenset kan gevarieerd worden, iconen kunnen animeren of er kunnen illustraties van gemaakt worden die opgebouwd zijn uit losse iconen. Je ziet dit terugkomen in de website www.uenl.nl (gerealiseerd in samenwerking met Cubique Webcreations).