Projecten
Info
Berichten
Inspire
anySCALE
top
face tweet pin blog
anySCALE is een ontwerpbureau voor architectuur en interieur, met kantoren in Beijing, Shanghai en Hong Kong. Hun portfolio is gevuld met kleine en grote projecten. Of het nu werkplekken in een winkelcentrum zijn, de Porsche showroom, een school, of het R&D Centre van Mercedes-Benz, het zijn stuk voor stuk 'pure and crisp creations'.

Vanwege overeenkomsten in ontwerpvisie en aanpak, vroeg anySCALE ons voor een update van hun visuele identiteit. Dit werd een hele fijne samenwerking.

Wanneer anySCALE onderdeel uitmaakt van een groter geheel creëren zij een wisselwerking met hun omgeving. Met behulp van een formule laten we het resultaat van de bij elkaar gekomen partijen zien. De tekens x : = visualiseren het verhaal van anySCALE. Met deze elementen kunnen zij het karakter van de visuele identiteit activeren.

Het geeft ons veel voldoening om te zien dat ze dit goed opgepakt hebben! Op basis van ons concept en ontwerp zijn ze in samenwerking met een webontwikkelaar in Singapore aan de slag gegaan voor de website. Hierin zien we zelfs dat het hele team van anySCALE betrokken is bij het communiceren van hun verhaal.